Restaurang


Vecka 3

måndag

Skomakarlåda på Fredins vis med grillad fläskfilé, karamelliserad lök, stek bacon, rårörda lingon, skysås & potatispuré.

tisdag

Smörbakad kolja med sandefjordsås, rimmad gurka, picklad steklök, potatispuré, citron & plockad dill.

onsdag

Färsbiff på kött från Halländska gårdar som serveras med en krämig trattkantarellsås, smörkokta morötter, timjan & vitlöksrostad färskpotatis samt sockrade lingon.

torsdag

Örtkryddad flankstek med friterad svamp- & potatiskrokett, grillad spetskål, rostad broccoli, rödvinssås & rostad vitlökskräm.

fredag

Grillad majskycklingfilé med ett krämigt risotto smaksatt med färska örter & parmesan, ungrostade cocktailtomater toppat med rödvinssky & ruccola.

lördag

Glasnudelsallad med sojamarinerad tonfisk, svarvad morot, hyvlad rättika, rädisa, böngroddar, strimlad paprika, salladslök, rostad broccoli, färsk koriander som toppas med hackade jordnötter & en dressing med fisksås, chili, lime & japansk soja.

söndag

Krispig pankokyckling från fritösen med rostad sötpotatis, strimlad paprika, ekbladsallad, tunnhyvlad champinjon, rostade pumpafrön & mojo rojo.

Veckans sallad: Ceasarsallad